Om mig

Mit navn er Katrine Brun Lunding og jeg er 21 år gammel. I juni 2018 afsluttede jeg grundforløbet ’Fotograf’ på Medieskolerne i Viborg og har siden da opgraderet mit udstyr til professionelt niveau. Jeg håber på at få lov til at hjælpe andre med at forevige deres gyldne øjeblikke og derved, udover erfaring, også får sparet op til at kunne tage kørekort, sådan så jeg har en chance når jeg begynder at søge elevplads, for at komme på hovedforløbet.

Jeg elsker at fotografere og derigennem udfordre mig selv til at se efter nye vinkler, nye motiver og nye øjeblikke. Derfor har jeg besluttet mig for at gå i gang med bl.a. at fotografere bryllupper, konfirmationer og andre festlige begivenheder.

Og hvad er jeg så for en filur? Tjo, jeg er først og fremmest ikke særlig høj, hvilket jeg ser som en fordel, da jeg nemmere kan zig-zagge gennem folk for at komme hen til mit motiv. Jeg er ærlig, loyal, samarbejdsvillig, tillidsvækkende og generøs af natur. Derudover er jeg utrolig empatisk, hvilket er en hjælp, når jeg som fotograf skal mærke og forstå stemningen for derved at vide, hvornår jeg skal klikke på kameraet.

Mod

Ideen til kortfilmen Mod blev til, da jeg en dag hørte min bror spille bluesnummeret The Loner af Gary Moore. Henover bluesnummeret giver Mod et indblik i, hvordan et menneske kan have det indeni, når vedkommende overvejer at tage sit eget liv. Selvmord og psykiske sygdomme er tabubelagte emner i dagens samfund, selvom de fleste mennesker godt kan relatere til mange af de tanker og følelser, som fylder meget i denne film, så Mod er et godt udgangspunkt for en debat.

Priser
Nomineringer

Kontakt